Skip to content

Protectia Antitumorala Naturala (PAN)

Dr. Kulcsár Gyula biochimist si cercetator in domeniul cancerului, in urma unor cercetari indelungate a descoperit un mecanism de protectie antitumorala naturala ce functioneaza in organismul uman, pa langa sistemul imunitar, dar separat de acesta. Aceasta protectie antitumorala este mecanismul care distruge in mare parte celulele canceroase ce se formeaza incontinuu in organism.
Este evident ca substantele active ale unui mecanism de protectie generala in tot organism trebuie sa fie in sange, deoarece acesta este singura modalitate ca protectia sa aiba efect in totalitatea organismului uman.

CULEVIT - protectie antitumorala naturala

Este cunsocut si dovedit de mult timp faptul, ca celulele sanatoase vor prelua din sange doar cantitatile de micromolecule strict necesare functionarii optime, celulele canceroase preluand in acelasi timp moleculele disponibile in cantitati nelimitate.
Dr. Kulcsar Gyula in timpul experimentelor a descoperit, ca dintr-un numar mare de micromolecule capabili sa patrunda in celulele canceroase exista 16 care participa in protectia antitumorala.

In cazul in care aceste 16 micromolecule patrund in cantitati suficient de mari in celulele canceroase, amplificand reciproc intr-un mod sinergic efectele benefice, vor transmite un semnal catre celula canceroasa, de a declansa procesul de autodistrugere programata al celulei canceroase, numita apoptoza.
În cadrul experimentelor ştiinţifice, celulele canceroase în sine au selectat dintr-un număr de 89 de micromolecule acele 16 substanțe care au fost capabile să le distrugă. Experimentele au arătat că substanțele active ale PAN sunt anumite aminoacizi, vitamine și alte molecule biologic active.
Procesul de distrugere ale celulelor canceroase datorită efectelor acestor substante active le numim Protecție Antitumorală Naturală.
Protecția Antitumorală Naturală este mecanismul de protecție specială al organismului împotriva cancerului, fiind totodată diferit de sistemul imunitar. Acest mecanism protejează marea majoritate ale oamenilor împotriva dezvoltării tumorilor. Cantitatea de micromolecule implicate în protecţia antitumorală din sistemul circulator variază între anumite limite, dar mai mult sau mai puţin acesta este constant. Schimbarea acestuia depinde de stilul de viaţă, condițiile de viață, alimentație, de diferitele boli și de asemenea de vârstă.

În organismul uman sănătos, numărul de celule canceroase formate şi capacitatea de protecție al PAN se găsește în echilibru, adică există o cantitate suficientă de substanță activă al Protecției Antitumorale Naturale capabilă să distrugă în totalitate celulele canceroase formate. Menținerea acestui echilibru este necesar pentru prevenirea apariției tumorilor în organism, totodată acesta previne formarea tumorilor maligne în marea majoritate a oamenilor pe tot parcursul vieții lor.

– Cum este posibil totuși că în ciuda prezenței substanțelor active ale Protecției Antitumorale Naturale se dezvoltă tumori maligne în organismul uman?

Apariția tumoarelor maligne este cauzată de prăbușirea echilibrului menținut de Protecția Antitumorală. În acest caz, numărul de celule tumorale va fi mai mare, decât cel pe care protecția antitumorală este capabilă să-l distrugă, rezultatul fiind apariția diferitelor tipuri de tumori.
Există două motive principale care duc la prăbușirea echilibrului.
Unul dintre motive este faptul că din cauza unor efecte puternic carcinogene se formează o cantitate mai mare de celule canceroase, nivelul cantității substanțelor active rămânând același. Asemenea efecte puternic carcinogene pot produce fumatul, radiațiile radioactive, alimentația necorespunzătoare, diferitele infecții virale și predispoziția genetică.

Protecţia antitumorală naturală va continua să distrugă cantitatea de celule canceroase corespunzatoare stării de echilibru, dar din cauza numărului crescut de celule canceroase va rezulta dezvoltarea tumorilor.
Al doilea motiv apariției tumorilor este scăderea cantității substanțelor active al Protecției Antitumorale Naturale , cauzate de diferite boli, stres, malnutriție, alimentația necorespunzătoare sau incapacității de absorbție al nutritivelor datorită vârstei înaintate.
În acest caz nivelul substanțelor active scade sub un nivel critic, neputând distruge cantitatea celulelor canceroase formate corespunzătoare stării de echilibru, prin urmare permitând dezvoltarea tumorilor.
Se pune întrebarea – dacă cunoaștem principiul de funcționare al Protecției Antitumorale Naturale, cum putem amplifica efectul acestuia în practică, pe de o parte pentru a preveni apariția tumorilor, pe da altă parte pentru a vindeca tumorile deja existente.

Răspunsul este evident: putem întări protecţia antitumorală naturală al organismului prin suplimentarea substanțelor activeț prin intermediul unei surse externe.

Cercetările ştiinţifice sugerează că formarea tumorilor maligne sau reapariţia acestora în principiu ar putea fi prevenite, prin suplimentarea organismului cu substanțe active în cantități suficient de mari, pentru a asigura un nivel optim de protecție și capabilitatea de distrugere a tuturor celulelor canceroase formate.
Prin administrarea regulată zilnică a preparatelor cu substanța activă chiar și într-un organism sănătos am putea preveni fluctuațiile de nivel al micromoleculelor, asigurând astfel nivelul optim al Protecției Antitumorale Naturale.
În cazul tumorilor deja existente – importanța medicală a substanțelor active constă în faptul că prin administrarea regulată și în cantități ridicate se amplifică capacitatea Protecției Antitumorale Naturale de a distruge o cantitate mai mare de celule canceroase, conducând la prelungirea și îmbunătățirea calitătii vieții, precum și în mărirea șansei de recuperare completă.
Prin administrarea preperatelor ce conțin substanțele active ale Protecției Antitumorale Naturale, aceste substanțe în caz ideal ajung în organism în cantități ridicate și în mod constant.

Continuitatea are un rol extrem de important în lupta contra bolii.

Acesta deoarece organismul utilizează și elimină într-un ritm foarte ridicat substanțele active, iar nivelul de protecție antitumorală este constant ridicată datorită principiului efectelor suprapuse al substanțelor active administrate din oră în oră în cursul zilei, rezultând încetinirea, stoparea și în cazuri ideale chiar inversarea procesului malign.
De fapt, ca urmare a tratamentului, ca parte a procesului de apoptoză celulele canceroase își autodistrug propriul ADN.
În urma rezultatelor testelor cu celule și animale, precum și pe baza experientelor pacienților cărora li s-a administrat preparatul putem trage următoarele concluzii:

Prin administrarea substanțelor active al Protecției Antitumorale Naturale s-ar îmbunatăți calitatea vieții, deoarece dovezile experimentelor arată ca s-ar diminua efectele secundare al chemoterapiei și radioterapieie, totodată ar proteja celulele sănătoase de efectele toxice ale chemoterapiei.
În al doilea rând, ar creşte eficienţa tratamentelor convenţionale prin adaugarea efectelor Protecției Antitumorale Naturale. Pe lângă acesta o Protecție Antitumorală Naturală amplificată ar putea distruge celulele canceroase rezistente chemoterapiei și radioterapiei, stopând astfel procesul de metastază.

Cele văzute și auzite anterior au pus bazele unui Program de Cercetare Oncologică derulat în Ungaria, în cadrul căruia se dezvoltă preparate eficiente împotriva tuturor tipurilor de tumori maligne, fără efecte secundare și care conțin îngredientele active ale Protecției Antitumorale Naturale.